Här tävlar vi på SM 2015. Pablito slutade 4a i finalen. Foto Mi Ritzén.
Här tävlar Pablito och Mona på September Rundown 2014. Det var en mycket bra helg. Vi placerade oss i alla klasser vi startade i.
Här är en stoppbild ifrån Europeiska reining futurityt 2013.
Stoppträning hemma i ridhuset. Februari 2013.
Här tävlar vi på EM 2012. för quarterhästar i Tyskland i Snaffelbit/hackamore. Det är en klass för 3-4 och 5 åringar. Det var hans andra tävling i karriären. Han skötte sig mycket bra. Han är tränad ca 8-9 månader.
Pablito var även med på halter på EM. Det var inte planerat, men vi blev tillfrågade om han inte skulle vara med eftersom det inte var så många startande och vi sa ja. Det var en Italiensk kille som hjälpte oss att visa Pablito eftersom halter inte är vår specialitet!
Här tävlar vi på Bökeberg Challenge 2015. Pablito hade flera bra placeringar.
Bilden har Mi Ritzen tagit när vi tävlar på TPH Harvest Festival. Vi hade en mycket bra helg! Vi startade i 5 klasser och placerade oss i alla! Vann Jr reining, 2a i NRHA Snaffelbit, 4a i NRHA Limited Open, 3a i NRHA Intermediate Open och 6a i NRHA open.
En till bild från September Rundown. Vi var bl. a. 2a i SRHA Limited Derby och i NRHA Limited Open.
Från European reining Futurityt 2013.
Här som föl med sin mamma Paulanna Quixote. Lite skillnad mot nu!
Vi tävlade 2 rundor. Ena ritten kan ni se på filmerna här under. Andra dagen scorade vi 68 för bästa domaren med 1/2 penalty för överspinn och blev placerade på 10:e plats. Andra filmen är tagen på Nordic Futurity Open i maj 2014. Vi scorade 208,5 med ett missat byte annars hade det varit minst 211,5 i score troligtvis 1,5 poäng till eftersom det även drar ner på volten.
Pablito fick brons i halter för 3 åriga hingstar. Det var kul!